Penzión Margaréta

Termálfürdő – Nagymegyer - THERMALCORVINUS

A Margaréta Panzió**+ a termálfürdő bejáratától 1000 méterre helyezkedik el. A fürdő területén több medencét találhatunk, amelyek felüdülést és élményt nyújtanak a vendégeknek és többek között a mozgásszervi problémák kezelésére is alkalmas. 

A 10 000 lakosú Nagymegyer városa Nyugat-Szlovákia déli részén fekszik, Pozsony és Komárom között. A Nagymegyeri Termálfürdő 1974-ben nyitotta meg kapuit a fürdőzés szerelmeseinek, két gyógyvizes forrással, melyek hőmérséklete 57-68°C. A gyógyvíz kémiai összetétele hasonló a pőstyéni termálvízhez, mely főként a mozgásszervi- és ízületi megbetegedésekre van jótékony hatással.

A fedett rekreációs központban 4 medence található, amelyek az év minden napján várják az ide látogatókat. A nyári szezonban, május 1-től szeptember 30-ig 8 medencét vehetnek igénybe a vendégek. A fürdőzés mellett a központ a következő szolgáltatásokkal is kedveskedik: óriáscsúszda, sportpályák, éttermek és büfék. A szanunacentrum, masszázs, bioszolárium, kozmetikai szalon, bioptron gyógykezelés, éttermek, büfék, nyugágyak, értékmegőrző és pezsgőfürdő az év összes napján igénybe vehető.

A nyitott medencerész különleges élményt nyújt főként a téli időszakban, hiszen a felszálló gőz melegében bátran úszkálhatunk a szabadban télen is. 

Látogasson el hozzánk, pihenjen és gyógyuljon a THERMALCORVINUS termálfürdőben. 

Nyitvatartás: Az év 365 napján